Caut un scaun de birou solid

Știi de vreunul ?

Nu de alta, dar mi se pare că orice fotoliu / scaun de birou solid pe care îl găsesc nu poate să ducă mai mult de 110-120 kg.

Și da, nu mai țipa pe fundal că sunt un gras, știu deja asta, caut soluții și pentru asta, doar că nu ajung la 120 kg de pe o zi pe alta. Și la greutatea respectivă, tot aș fi undeva la limită.

Ce tip de scaun / fotoliu caut ?

Ceva cât mai mobil, în primul rând. Dacă e pe roți, e absolut minunat, pentru că mi-ar plăcea să pot să ies rapid de la birou dacă este cazul.

În al doilea rând, să țină măcar 150 kg. Vreau să nu mă trezesc că pic pe spate atunci când mă las pe spătar sau să mă trezesc că se rupe ceva balama sau pe interiorul scaunului când mă las pun la birou mai solid.

Caut ceva mai lat (70-75 cm) si de preferat ca spătarul să fie reglabil și solid, să îl pot lăsa în ce poziție doresc eu încât să stau comod. Am văzut diverse variante de scaune care ofereau și suport pentru picioare, dar acela nu e foarte important pentru mine, ținând cont că spațiul de la birou până la perete e undeva la 50 cm, deci n-aș avea unde să îmi întind picioarele prea mult

Ar fi și mai bine dacă n-aș da 3000 de lei pe un scaun / fotoliu, dar acum, dacă e suficient de bun, s-ar putea să mă arunc la o astfel de sumă. Dar nu peste.

Știi pe cineva care face / comercializează un astfel de scaun/fotoliu ? Dă-mi de știre în comentarii, poate reușesc până la urmă să fac rost de un scaun suficient de solid pentru ce am eu nevoie. Că poate nu sunt singurul om care vrea să fie comod în cele 8-12 ore de lucru în fața monitorului

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *