Schimbare..

Am avut un weekend plin. Am avut ceva de lucru, am avut fotbal cu bloggeri ( din pacate trebuie sa intru ceva mai incet si sa mai lucrez la capitolul rezistenta ), am apucat sa termin Max Payne 1 si Need for speed most wanted ( again and again and again – oricum, asta a fost noaptea, in locul unor ore de somn ). Am lucrat la niste siteuri, sper ca am reusit sa mai reduc din problemele de la ele.

Oricum, cu o noua saptamana vin mai multe schimbari. Mi-am reasezat programul de la facultate incat sa am mai mult timp pentru toate lucrurile care trebuie facut pentru siteurile mele si voi incerca pe tot posibil sa il updatez zilnic blogul.

Am decis sa ma implic in mai multe activitati, tocmai de aceea a trebuit sa modific programul incat sa nu mai am probleme. Oricum, sambata asta o pastrez libera, presimt un nou blogmeeting + earth hour. Sunt curios cate zone din Timisoara vor respecta asta ­čÖé

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *