Scurtele ultimelor 7 zile

N-am mai scris de zile bune. Motivul ?

Lucrul. Plus plecari hai-hui prin Timisoara. Ca sa imi mai dau si eu seama pe unde ma aflu. Concluziile sunt urmatoarele:

1. Facultatiile sunt extrem de apropiate unele de altele. Pot ajunge la orice facultate imi doresc in 15 minute.

2. Facultatea de Medicina si Farmacie arata cel mai nasol dintre toate facultatiile din Timisoara.

3. Miercuri, cand am mers sa imi pun dosarul, mi-am adus aminte ca nu am poze. Asa ca atunci cand am ajuns in centru, langa Catedrala, am mers in prima zona in care imi puteam face poze. Acolo surpriza. M-am reintalnit cu multi prieteni din vale. Hell, 90 % din toti care eram acolo stam ( sau am stat ) in vale.

4. Nu inteleg de ce ii intereseaza pe astia de la facultati ce lucreaza maicamea si taicameo. De fapt, cam stiu care e motivul, dar nu inteleg de ce trebuie sa pun meseriile lor pe foaia de inscriere.

5. Cum era de asteptat, coada la casierii era luuuuuuuuuuuuuuuuuunga in zilele astea. Mai ales la Vest. Mai ales la Constructii. Toti se bat pentru locuri la constructii. Am inteles ca is doar vreo 400 de locuri.

6. Cel mai sec, sa ai 9,60 media de intrare la Geografie ( Geografia Turismului mai exact ) si sa nu fii sigur ca intri la fara plata. Bad, bad, bad….

7. Clubul Tequila e misto. Un loc foarte fain ca sa joci biliard …… asta daca stii cum. In prima tura am bagat o bila, a doua tura am reusit sa inchid jocul. Stangaci, ce sa ii faci….

8. Cersetorii din Timisoara is insistenti. Am stat la masa in complex vreo 40 de minute. Au venit de vreo 3 ori la noi sa ne ceara bani. Lasa, noi sa traim bine …..

9. Sunt destule locuri in care poti face sport in Timisoara, foarte putine in care poti juca pe gratis. Big shit!

10. Billa are preturi mai mici ca in vale, chestie care m-a surprins.

11. Nu gasesc un afurisit de magazin care sa vanda ace si ate in toata zona ( Gh Lazar – Cetatii ). Asa ca daca stiti unul, va raman dator..

12. Saptamana viitoare cica e ceva blogmeeting in Timisoara la care cred ca voi merge si eu. Astept o confirmare sa vad ce si cum.

13. In Timisoara stau in apartamentul 13 ( ca tot suntem la numarul asta ). Nu e numar cu ghinion, e un numar….. cu care nu am treaba.

14. Imi plac la nebunie sucurile de visine si mere. Din nefericire la Billa nu am gasit Tymbark, nici de visine, nici de mere. I’ll keep searching..

15. Toata lumea vine sa vada maine daca a intrat sau nu la facultate. Eu unul, am de dat probele sportive. Viteza si oina, nimic dificil, nu excelez la nici una, dar nici nu sunt foarte slab. A, si is programat la 13.30. In toiul caldurii, daca va exista.

16. E 3 dimineata si cred ca ma pun la somn. Maine la 6 jumate trezirea, 3 ore de lucru dupa care plecat la Liceul Banatu ( cred ca ii spune asa). E langa stadionul lui Poli, e usor de gasit. Asa ca uratimi noroc la probele sportive.

Cam atat pentru moment. Dar imi mai aduc eu aminte….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *