Scurtele zilei – 27 iulie 2011

– In primul rand, “felicitari” soferului care a intrat cu viteza in Lukoilul de langa Mall si nu s-a asigurat, aproape ca a dat in mine, eu fiind deja pe trecerea de pietoni. Noroc ca masina lui avea frane bune…. si eu la fel.

– Sa mergi cu trenul spre sud de Timisoara e o adevarata aventura, fie cu masina, fie cu trenul. Te imbie mirosuri din ce in ce mai placute, de la mirosul de gunoi de la iesirea din Timisoara catre Sag, de la fermele de la Padureni, Ciacova si Birda pana la mirosul de iarba arsa, pentru ca toti isi ard in acest moment campurile pe care au pus grau, orz, ovaz etc….

– Stand azi pe tren si auzind despre “curatenia” exceptionala care o poti vedea in WC-urile din trenuri, mi-a dat un gand. De ce naiba nu au pus si ei wc-uri ceva mai normale, nu doar de acelea metalice ? Ma gandesc ca poate daca ar fi fost altfel facute toaletele de pe drum probabil ca si curatenia s-ar fi pastrat altfel. Desi in trenurile personale faza asta nu prea merge, pentru ca unii duc o lipsa imensa de respect fata de orice si cauta sa murdareasca si sa strice orice.

– N-am mai scris luna asta aproape nimic pe blog pentru ca mai mult am fost ocupat cu jobul si, mai ales, am fost deranjat de cateva dureri semi-osoase, mai exact dureri de dinti, care stie toata lumea, sunt mult mai rele decat orice alte dureri.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *