Seara la TV

Nu m-am mai uitat de o groaza de vreme la TV la un film. Am apucat sa mai vad meciuri din cand in cand, si acelea, meciuri din Premier League sau din Bundesliga. In general, daca vroiam sa ma uit din cand in cand la meciuri deschideam Rojadirecta si cautam cel mai interesant meci al serii sau ceva meci din prima liga din Romania.

In aceasta seara insa am gasit interesant sa ma uit la TV din 2 motive.

1. Joaca Romania. De fapt joaca si nationala mare si nationala U21. Daca de prima echipa stiti ca joaca cu Bosnia la ora 21:00, nationala U21 joaca la ora 18:00 la Targu Mures cu Kazakhstan U21. O partida usoara pentru tricolori, care ar trebui sa dea macar 2 goluri tineretului din Kazahstan.

2. Ora 20:30 – Slumdog Millionaire – unul dintre cele mai bune ever. Prima oara cand l-am urmarit mi-am dat seama ca filmul asta are cateva premii Oscar asigurate. Si a avut. 8.

Problema e ca ambele evenimente sunt cam la aceeasi ora. Eu personal prefer sa vad ceva nou, asa ca voi alege meciul Romaniei cu Bosnia, pentru ca am speranta ca ai nostrii sa dea macar 2 goluri (nu ma intereseaza sa bata neaparat Romania, dar vreau sa se joace frumos, sa fie multe ocazii).

Voi ce ati alege ?

Update: Romania U21 joaca peste 20 de minute cu Kazakhstan U21 pe TVR 2 iar Romania cu Bosnia joaca in 3 ore (ora 21:00) pe TVR 1 si Dolce Sport. Ciudat cum 2 televiziuni au reusit sa ia meciul….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *