Seara (vara) la tara

De vreo doua zile am poposit la casa. Casa in care am spre norocul meu si net si curent, dar n-am pat in camera cu netul. Nici vorba de birou sau chestii de genul. Asa ca mi-am luat frumos izoprenul si un ceolofan mare si le-am intins pe jos pentru a avea conexiune la net si implicit, de a mai si lucra ceva.

Doua zile au trecut, zile in care am avut ce face:

– Am taiat iarba la caini ( n-am putut sa imi fac poza sa va arat asta ) , mai precis am taiat o garla de buruieni de prin gradina cu securea, cu doi caini alaturi. Pentru ca eu am un talent deosebit la distrus chestii si in felul asta sunt si eu util. Am taiat vreo doua ore de plictiseala pana am curatat o zona destul de mare de langa un nuc.

– Netul asta de la EuroCable nu e rau. Nu mi-a picat decat o singura data in doua zile, si atunci pentru 3 minute. Merge aproximativ la fel de bine ca si cel de la RDS, din nefericire cand va fi furtuna am supt-o, pentru ca sunt sigur ca pica si net, si curent si….tat ce vreti.

– Am mancat jumate din struguri din gradina, nu ca ar fi ei extraordinar de multi. Dar i-am mancat, pentru ca acum s-au copt si sunt numai buni pentru papilele mele gustative.

– Ascult muzica romaneasca la greu. Taxi si Pasarea Colibri ruleaza ( da, imi place folk-ul ). Pe langa ele s-au alaturat si Whitesnake si Boston.

– E al naibii de frig ( ati citit bine ) seara. Geamurile sunt deschise si frigul se resimte la picioare, mai ales cand stai pe loc.

Cert e ca mai am de stat inca vreo 2-3 zile p’aci,  iar maine sunt slabe sperantele de net, pentru ca in camera asta se lucreaza intens. Asa ca pana sambata, asta e tot. Va urez o seara de vara la tara frumoasa!

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

4 thoughts on “Seara (vara) la tara

  1. Maseoru' says:

    EuroCable e o firma de cablu din zona judetului Timis, dar in mare parte in Vest si Sud, in estul judetului nu e prea dezvoltat.

  2. Marius says:

    @Dontgm – e ceva distribuitor local de internet si televiziune

    @Sportiv Roman – cand o sa aiba careva un aparat, o sa fac poza 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *