Seriale TV – Sanse de anulare pentru urmatorul sezon

Pornind de la tvblog, am inceput sa verific situatia serialelor preferate pentru viitoarele sezoane. Unele din serialele mele preferate continua si in urmatorul sezon insa sunt si cateva seriale, unele chiar de mirat, care nu vor continua sau au sanse foarte mici sa continue in urmatorul sezon.

ABC

Better of Ted – 5 % sanse pentru un nou sezon. Pacat, serialul era destul de amuzant.
Flash Forward – 50 % sanse pentru un nou sezon. E ciudat, serialul e destul de bun si am vazut ca au avut ceva ratinguri cu el.
Scrubs – 5 % sanse pentru un nou sezon. Din pacate odata cu sezonul 9 au cam stricat-o, s-au dus actorii principali si implicit si spectatorii. Nu cred ca va mai exista un sezon 10.

CBS

The Big Bang Theory – Sezonul 4 confirmat. Are o groaza de fani acest serial, chiar daca este unul geeky. E fain ca au bagat un nou sezon.
Criminal Minds – Desi nu s-a anuntat oficial e aproape sigur ca va exista un sezon 6 pentru acest serial care este extraordinar de bun, in top 3-ul serialelor preferate. Si nu sunt singurul fan.
CSI-urile – toate au unda verde, deci probabil vom mai vedea cate un sezon din fiecare cel putin.

CW

Supernatural – povestea e foarte faina si imi place destul de mult serialul, dar ratingurile au scazut simtitor in ultima perioada, asa ca sunt 85 % sanse ca Supernatural sa aiba si un sezon 6. Alte surse il dau ca sigure sezonul 6.

FOX

Family Guy – glumeti ca de obicei, cu dume “fine” referitoare la orice, Family Guy a primit si un al noualea sezon.
Glee – unul din serialele noi, insa unul dintre cele mai bune musicaluri pe care le-am vazut. A primit al doilea sezon.
House MD
– Ce sa mai zic de House, care e top cu ratingurile si care, alaturi de Criminal Minds, a fost si este laudat de multi bloggeri, inclusiv de mine.

NBC

Community – 95 % sanse sa prinda un al doilea sezon. Serialul a fost bunicel la inceput, dar nu am apucat sa vad decat primele 6 episoade, deci nu stiu ce s-a mai intamplat.

Heroes – unii zic 60 %, alti 50-50, probabil va mai fi o continuare cu sezonul 5, sper la un final frumos, desi ratingurile au scazut.

Surprinzator, tot de la NBC, este serialul Law & Order, care a ajuns, va vine sa credeti, la cel de-al 21 lea sezon!

Ca sa fac un sumar, ca scriam mai sus, un top al serialelor favorite all-time (cel putin in acest moment).

1. Stargate
2. House MD
3. Criminal Minds
4. Supernatural
5. The Dead Zone
6. Scrubs
7. Family Guy
8. The Big Bang Theory
9. Glee
10. Mad Men

Ar mai fi si South Park, Heroes, Flash Forward, Better of Ted, The 4400 ….. and others. Am in plan sa ma uit la Quantum Leap si Journeyman, am vazut cateva reviewuri destul de bune si cred ca merita sa incerc.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *