Sfaturi pentru amenajarea baii si a bucatariei

Nu sunt una din persoanele pe care sa le intrebi ce oglinda de baie sa iti cumperi, pentru ca nu prea am tangente cu domeniul. Adica la decoratiuni, la mine este important sa fie cat mai simplu posibil, pentru a fi totul usor de manevrat. Dar nu este la fel pentru toata lumea.

Un prieten apropiat tocmai ce si-a terminat o casa la rosu, urmand ca acum sa puna izolatia si tencuiala. Cumva sunt fericit pentru el, stiu ca procesul de realizare al unei case este unul destul de anevoios si costisitor, mai ales daca vrei ceva mai deosebit. Cat te costa sa ridici o casa la rosu, mai dai inca pe atat + 50 % pentru amenajarea pe interior. E un lucru cert ca orice lucru care necesita finisare costa mai mult, pentru ca ai nevoie de un oameni pentru montarea fiecarei mici particele din casa care urmeaza sa o construiesti. Ai de pus firele prin casa pentru becuri si priza, ai de facut instalatiile sanitare, de montat parchetul, gresia si faianta, iar daca esti o persoana care nu prea stie cum se face treaba asta, o sa cam trebuiasca sa angajezi pe cineva.

Pana la urma, dupa mai mult chin si bani cheltuiti, au ajuns la capitolul de amenajare al bucatariei, cautand diverse modele de blaturi, chiuvete, mese si coltare pe care sa le integreze. Fiind prin zona, le-am recomandat un model cat mai simplu, cu blaturile cumva puse pe colturi, iar in mijlocul bucatariei sa aiba o masa cu scaune cat mai simple. Am vazut si un articol care mentioneaza cate moduri neconventionale de amenajare a bucatariei si a baii, printre care si blaturi si scurgeri ascunse, in special pentru baruri, pentru a fi totul cat mai placut in interiorul barului. Dar revenind la bucataria din casa amicilor mei, au mers pana la urma pe un cu totul si cu totul alt model, cu un coltar cu o masa mai simpla, cu un tv lcd in bucatarie pentru a putea urmari diverse programe cat stau pentru o gustare si cateva blaturi pentru prepararea mancarii + o chiuveta urmata de un spatiu de depozitare al deseurilor, unul din lucrurile care mi-au placut destul de mult, pentru ca e cumva ascuns, avand o fanta cu ajutorul caruia tot ce e de aruncat poate merge foarte usor la cosul de gunoi pozitionat dedesubt, fara a fi necesara deschiderea altor dulapuri.

Amenajarea unei bucatarii depinde foarte mult de persoana care sta in acea casa si de activitatea sa zilnica, fiind necesara o integrare a ideii acestuia cu noile tendinte in amenajarea unei bucatarii.

kitchen-decorations

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *