Si ultima proba la bac, cea mai obositoare, sportul….

Obositoare intr-adevar. Acum 2 zile am dat proba la sport. Ne-au chemat la 7 dimineata, am stat o ora degeaba pana la 8. De la 8 au inceput fetele cu alergarea. Si cum la noi dadeau bacul in jur de 200 de fete si 100 baieti ( e ceva aproximativ) . Asa ca a durat vreo ora jumate pana au alergat fetele. Bine, au fost si faze amuzante dar si mai putin amuzante. Unei fete ii cadeau pantalonii ( sa le spunem asa ) in timpul probei de viteza. Rasete la maxim. Din nefericire au fost unele fete care s-au rupt groaznic, s-au impiedicat in timpul alergarii. Binenteles, aveau astia pregatite toate tampeniile, pansamente si toate necesare pentru astfel de ocazii.

Apoi la alergare baietii a fost interesant. Acolo curse serioase si viteza. Am scos si eu 6.8, de ajuns pentru nota 10, dar am fost nemultumit. Nu am alergat destul de repede.

La greutate ( si fete si baieti) au fost niste faze interesante, unii dadeau prea tare, unii profesori trebuiau sa se fereasca de bilele acelea.

Au urmat nu mai putin de 4 ore de asteptare. Dupa fete, pentru ca aveau gimnastica si saritura la capra. Am auzit ca unele nu stiau cum sa sara. Si asa am stat noi 4 ore, am mers si am mancat, am baut si am jucat putin fotbal. Pe la 1 si un sfert intram si noi la capra, scurt si rapid. Am facut bine dupa prima saritura, dar profesorul supraveghetor se uita la pereti, a doua tura am facut la fel de bine si s-a si uitat, mi-am luat 10-le si am plecat. La 2 au fost flotari unde, desi credeam ca imi va fi foarte greu, mi-a fost destul de usor, reusind sa fac 27 de flotari ( cat pentru 10) fara probleme.

Apoi de la 3 la 5 a fost pauza. Am mers din nou sa mancam ceva, reintorcandu-ne pentru ultimele probe. La 5 am dat si fotbalul, n-am avut probleme pana la sut, m-a pus dracu sa dau de la 20 de metri si am sutat putin pe langa bara.

Ah, am uitat sa spun ca a fost un soare omorator ­čÖü

Eram frant de oboseala cand am ajuns seara la 8 acasa ( nimic anormal ), organizarea la sport a fost destul de aiurea, am stat mult timp degeaba si in soare. Nu mai aveam chef de nimic.

A doua zi s-au afisat rezultatele. Am luat 10, ma asteptam. Sportul este unul din punctele mele forte ( din fericire). Dar au fost si note de 8 si 9, majoritatea fiind fete. Totusi, au trecut, ceea ce este bine.

Azi ( ziua in care scriu articolul ) ar trebui sa se afiseze rezultatele la bac. E 11: 26 si inca nici un semn, nici pe net, nici la scoala. Mai astept, sunt curios de unele note luate. La 3 materii cunosc notele, astept sa aflu celelalte note….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *