Solomonu’ si mitingul instant

Gasesti cateva persoane care vor sa faca ceva bani si ii trimiti la primarie, mai pui o femeie sa bage o lacrima acolo in protest sa sensibilizezi publicul. Ca mor ei ca le baga primarul in inchisoare. Ca o fi sau nu o fi vinovat, nu decid eu. De ceva tot e vinovat, dar nu de ceea ce zic ei la TV.

Cand l-au bagat pe Penescu la parnaie nici dracu nu a facut protest pentru el. Dar cum l-au bagat pe primarul Craiovei in inchisoare imediat si-a chemat psd-ul oamenii, sa vada media.

Nu e vorba doar de PSD ci si de alte persoane cu influenta care au chemat oamenii sa protesteze pentru tampenile care le-au facut ei. Mai stiti pe Basescu atunci cand l-a luat parlamentul la 11 metri ? Si-a scos cateva mii de oameni prin Bucuresti sa il sprijine. S-au mai bine zis au scos oamenii partidului favorabil oamenii in strada. Si oamenii vin, pentru ca multi dintre ei vin sub amenintarea locului de munca.

Din pacate merge. Nu toata lumea s-a prins de manevra asta….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *