Solutii informatice pentru administrarea unei farmacii

Legarea stocurilor de medicamente de softul de gestiune a fost mereu o problema mai delicata, in special pentru datorita modificarilor legislative. Din fericire insa exista o solutie software utila si in acest domeniu, solutie numita BizPharma.

BizPharma este un software util pentru farmacii, util pentru gestionarea activitatii acesteia, ajutand la gestiunea financiara, prin monitorizarea cash-flow-ului, creditelor clientilor si debitelor la furnizari, tinerea unei evidente contabile primare, toate putand fi exportate in aplicatia contabila. Pe langa partea financiara, aplicatia mai este utila si operational prin monitorizarea si optimizarea stocurilor in functie de necesar si cerere, integrarea de date preluate de la parteneri si identificarea produselor care nu sunt conforme in gestiune, eliberarea si raportarea de retete tipizate, electronice dar si a retetelor specifice unitatilor militare.

In plus, se pot crea conturi specifice pentru fiecare angajat in parte, fiecare din acesta avand anmite drepturi de acces si putandu-si gestiona mai usor ce se intampla pe tura lor. In plus, angajatorul (farmacia) poate implementa in interiorul aplicatiei un sistem de motivare si salarizare.

Dar cel mai important lucru din aplicatiei este partea de marketing si analiza a informatiei. Cu ajutorul acesteia se pot identifica cele mai profitabile produse si se pot intelege mai bine cerintele pacientilor in functie de sezon. Iar farmacia poate afla asta cu ajutorul rapoartelor operationale si manageriale pentru fiecare segment al activitatii farmaciei, grupate in categorii gen rapoarte contabile, rapoarte gestiune, rapoarte transferuri, ture, vanzari sau promotii. Tot ce e necesar pentru buna functionare a unei farmacii.

Iar daca te afli in fruntea unui lant de farmacii intr-un oras si vrei sa vezi cum merg vanzarile mai organizat, ai la indeamana aplicatia webpharma, aceasta oferindu-ti un control rapid al afacerii prin raportarea online a vanzarilor si stocurilor din orice farmacie, toate puse intr-o platforma accesibila oriunde in lume, cat timp ai o conexiune la internet. Util cand vrei sa te ocupi de afacerea ta din orice colt al lumii.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *