Stand prin Iullius Mall….

– Cred ca mi-am dat seama de ce ocolesc teroristii Romania. E prea usor sa pui bombe pe aici, lumea cred ca nici nu ar baga de seama daca ar fi cineva suspect p’aci. (sper sa nu ma trezesc cu surprize dupa ce am scris mai sus)

– Mallul e foarte gol in aceasta perioada. In aceasi perioada a anului trecut nu aveam unde sa stau jos, acum stau extraordinar de lejer pe o canapea la etajul 2.

– In ultimele zile am prins doar melodii triste. In orice stil, dar doar melodii triste. Mai modificati si voi fondul sonor (update: au bagat ceva blues acum ).

– Mainile si articulatia coxo-femurala inca ma dor, dar nu la fel de tare ca in ultimele 2 zile. Sper sa imi revin saptamana asta, o sa incep sa mai alerg si eu nitel.

– Ma plictiseste de moarte ca merge netul extraordinar de incep. Se simte lipsa unei benzi bune de net…. si trebuie sa astept sa se incarce unele pagini…pfiu, plictiseala mare.

Unrelated cu Mall-ul: o sa apara in curand football manager 2010 demo si football manager 2010 ( pe 30 octombrie ). Stay tuned, o sa anunt imediat ce am date precise.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *