Steaua – CFR Cluj 1-0

Fiind in Bucuresti, cineva a venit cu ideea sa mergem la meci. Nu la orice meci, ci la un meci pe Arena Nationala. Fiindca nu am mai fost acolo pana acum, am mers. Era si meci tare. Steaua vs CFR Cluj. Singurele echipe care ne mai reprezinta in Cupele Europene s-au intalnit aseara pe National Arena si cu toate ca erau obosite dupa meciurile din UEFA Champions League si Europa League, au jucat …. frumos. Adica au oferit o multime de faze incat sa ii arunce pe cei 35 803 spectatori in picioare. Vreo trei bare ale Stelei, un gol, cateva reflexe excelente ale lui Felgueiras au tinut scorul la doar 1-0. Pentru ca Rusescu a bagat-o pana la urma in ate in minutul 75. Sa mai spun ca golul plutea in aer …. ?

Am ramas surprins de cat de prost a jucat mijlocul CFR-ului. O multime de lipsuri, ratau mingea prea usor, pasele nu era foarte bune si pozitionarea a fost teribila, permitandu-le de multe ori stelistilor sa avanseze pe benzi si sa aiba o multime de ocazii. Iar jocul facut de CFR-isti a dat roade. A marcat Steaua.

Nu regret ca m-am dus la meci. A fost un joc frumos, nu s-a aparat nimeni, iar de acolo au iesit o gramada de ocazii. Sa tot avem meciuri de genul in Romania.

Si acum, poze de la meci: (sunt facute cu telefonul, so give me a break):

Incercam sa fotografiez cand a dat gol Steaua, dar e cam greu sa faci poze cand toata lumea sare in picioare la gol…

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *