Stiri “bomba”

Mi-am adus aminte astazi sa mai deschid siteul de la realitatea si sa vad cam ce se mai intampla prin lume. Nu am tv la mine in camera, iar de tv online nu am timp. In fine…

Ramanem la realitatea.net. Ma uimesc stirile de pe realitatea, majoritatea se termina cu “Cum comentati ? “. Dar astazi m-a uimit alta stire. “Bomba”. Turistii se plang de serviciile proaste intalnite pe litoral. Cine dracu nu se plange de serviciile lor? De aia prefera lumea sa mearga in Tenerife( da Bastylica, de tine vorbesc ­čśë ) sau la Bulgari. La Tenerife nu exista discutii, este o zona excelenta pentru turism. La bulgari sunt preturi cat de cat acceptabile si conditii decente.

La noi vine OPC de 2 ori pe vara, verifica jumate din hoteluri, la jumate de la dau amezi si asa isi fac milionul de RONi( e cu motivatie scris) pe an.

Ideea e ca litoralul romanesc e deja expirat, e un monopol si o indiferenta pe acolo de nici nu iti vine uneori sa treci pe acolo.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

3 thoughts on “Stiri “bomba”

  1. silwest says:

    Iti dau dreptate in legatura cu ce ai zis,dar am vazut zilele trecute la TV,intr-o statiune nu mai stiu exact care,era full,full,se plangeau oamenii ca nu au spatiu ca sa stea pe sezlog iar la cativa metri distanta de ei stateau gunoaiele….Dar nu mi se pare ceva iesit din comun pentru ca Traim in Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *