Stiri cu de toate – 10 Ianuarie 2016

When Stars Die, insurers count the cost – Cum Carrie Fischer tocmai ce a decedat, au ramas cateva intrebari. Ea trebuia sa joace si in Episodul IX din Star Wars, iar odata cu decesul ei asta devine imposibil. Aparent, companiile mari au polite de asigurare pentru cazuri de genul. Pe ce se bazeaza, puteti citi in articol.

Ceata de rosu pe Marea Neagra – fenomen spectaculos, dar vizibil doar odata la cativa ani. Asa-i cand e ger afara.

Yahoo a crapat, traiasca noul Yahoo: Altaba – ciudata denumire, dar cum cei de la Verizon i-au cumparat, cam au dreptul sa faca ce vor.

Frig tare in ultima noapte: -32 de grade la Intorsura Buzaului – cancer a fost si la Timisoara, -19 grade azi dimineata. Si pentru ca nu e suficient, in sud est mai vine un rand de zapada si viscol.

Tranzactiile imobiliare sub 450 000 de lei, scutite de impozit – din ceea ce am vazut in articol, nu se anunta modificari masive pe piata in urma acestei masuri.

Airbnb vrea sa deschid un centru de servicii la Bucuresti

Coca-Cola are 65 % din cota de piata in Romania – nu cred ca e asta o surpriza, din moment ce nu vand doar Cola, iar cu multe magazine mai mici au contracte exclusive (nu vand altceva decat produse de-ale lor)

BLH a facut o oferta pentru City Insurance – tinand cont ca una din masini are asigurare la City Insurance, sunt destul de interesat de felul in care vor decurge lucrurile. Vor fi asigurarile mai scumpe, cum se comunica in general cu serviceurile, stiti voi, detalii importante pentru cineva care merge des pe drum si face o gramada de km.

5 Skills to Boots your .NET Career – Bine, desi daca programezi in .NET, cam ai cautare. Dar daca vrei sa ajungi la un alt nivel…..

Luni nu este o zi buna de condus in perioada asta – aparent a crescut numarul de accidente odata cu trecerea la ora de iarna, iar ziua de Luni e ziua cu cele mai multe accidente, iar Sambata cele mai putine.

Peripetii cu BMW i3 – Masinile electrice inca mai au de tras pana sa fie fezabile la drum lung. Voi vorbi pe larg despre asta intr-un alt articol, pentru ca sunt cateva lucruri de dezbatut.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *