Stiri cu de toate – 12 Ianuarie 2016

12 utilaje la deszapezit in Timisoara – 12. 12!!!. Alo, Robu, vezi ca Timisoara e destul de mare, nu merge sa cureti strazile cu 12 utilaje. Pai 2-3 utilaje iti trebuie numai pentru zona Take Ionescu – Simon Barnutiu, daca vrei sa mentina drumul intr-o stare ok. Iar Timisoara are 10-15 bulevarde mari care trebuie curatate. Nu mai vorbim de stradute.

PSD si-a cumparat sediul de pe Kiseleff – imediat cum au castigat alegerile, si-au cumparat sediul. Zici ca au deja bani planificati pentru asta…

Catalin Homor a fost demis de la CNAIR – pentru ca mna, PSD-ul are nevoie sa isi puna un om acolo sa controleze contractele banoase. Cu tot cu banii europeni din ele. Ma astept sa fie o lipsa acuta de transparenta in urmatorii ani legat de banii pentru autostrazi si drumuri.

132 de posturi de inspectori ANAF – pe siteul ANAF se gaseste toata documentatia si posturile disponibile, in cazul in care sunteti interesati sa mergeti sa lucrati ca inspector economic. Personal, nu as face asta prea curand, pentru ca in multe cazuri ii inteleg pe unii oameni daca au 10-20-50 de lei in minus prin case. Oricum, la micii comercianti nu e evaziunea asa de mare. Problema cea mai mare sunt la depozitele “nefiscalizate” de pe langa Bucuresti, controlate de turci si chinezi, cu firme fantoma. Si legea ii ajuta sa isi ascunda usor urmele. Poate parlamentarii (indiferent care sunt ei) ar trebui sa se ocupe si de problema asta, ca poate n-am mai avea “gauri” de miliarde la buget.

Hidroelectrica are un profit de 1.5 miliarde lei – ce inseamna cativa ani fara capuse si cineva care chiar vrea sa scoata bani din hidroelectrica. A fost in insolventa, avocatul care a administrat procesul si-a facut treaba cum trebuie si acum Hidroelectrica e intr-un final pe profit. Sa speram ca nu or vor capusa altii in urmatorii ani, cand abia au adus-o pe linia de plutire.

Aparent acum poti sa concediezi pe cineva si prin mail…. legal – Bine, prin simple emailuri au fost concediati mii de oameni pana acum. Nu e chiar o noutate. Ii scuteste pe unii manageri de “efortul” de a vorbii cu acei oameni.

La final, ca tot vorbeam de gaura aia de 10 miliarde din buget, cei la Profit.ro vin cu calcule simple: Masurile luate la finalul anului trecut vor aduce cheltuieli de 8.9 miliarde de lei – Mai are rost sa discutam atunci pe tema asta, cand o gramada de oameni cu experienta economica vin si explica efectiv cum se calculeaza bugetul si de ce Dragnea vorbeste tampenii ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *