Stiri cu de toate – 23 Mai 2017

Revenim cu o noua editie din “stiri cu de toate”, o editie relativ trista azi, dupa cum am vazut stirile in dimineata asta.

  • In primul rand, trebuie sa amintim de explozia de la Manchester, in care au murit (din primele estimari) 19 oameni si alti 50 au fost raniti. E inca devreme, numarul victimelor ar putea creste. Inca nu se stiu prea multe detalii legate de atacator si motive, probabil ca vom afla mai multe in zilele urmatoare.
  • Nicky Hayden, fost campion mondial de MotoGP in 2006, a murit. Asta dupa ce a stat cateva zile in coma, pentru ca el a fost accidentat in nordul Italiei in timp ce mergea pe bicicleta.
  • Lira sterlina, tot in scadere. In ritmul asta, o sa ajunga la paritate cu euro in curand, iar cele 3 monede vor ajunge la valori similare. Un lucru nu foarte ok pentru UK, daca vrea sa exporte, pentru ca va primi mai putini bani efectiv. Asa-i, daca vrei de unul singur, e mai greu.
  • Litoralul pentru toti – 6 nopti de cazare pana pe 18 Iunie, in statiunile de la Malul Marii, cu cost de pana la 500 de lei la hoteluri de 3 stele. Decent. Pacat ca n-ai ce face in perioada urmatoare pe la litoral. Dar mna, poate o saptamana de relaxare la un hotel de 3-4 stele cu piscina nu ar strica ­čÖé
  • Pentru toti care vor sa faca o afacere pe youtube…. nu se fac bani. Se stie de multa vreme, iar daca vrei sa obtii minimul pe economie, ai nevoie de vreo 3 milioane de vizualizari. In SUA. Deci in Romania ai avea nevoie de si mai multi bani. Deci nu va faceti sperante legate de bani din youtube. De aia majoritatea apeleaza la sponsori sau crowdfunding, gen patroen

Cam atat pentru azi.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *