Stiri cu de toate – 28 Ianuarie 2017

Gerul urca pretul energiei cu 30 % – gazul si curentul vor fi mult mai scumpe de la vara incolo, cel mai probabil. Ramane de vazut cati bani vor fi recuperati din exporturi.

Iordache tot insista cu gratiere – iar in Bucuresti se anunta iar proteste. SI nu numai. Timisoara, Cluj si Iasi-ul se pregatesc pentru proteste.

Nici moldovenii nu mai trimit bani ca inainte – minim istoric de bani trimisi inapoi in Republica Moldova. Si o sa fie saracie mare pentru fratii de peste Prut.

Cum se traieste in inchisorile din Romania – usor aglomerate, dar nici vorba de disperare, incat sa trebuiasca sa eliberezi detinuti. Cum am mai zis si in alte articole, ar fi alte metode mai bune de pus in practica cu persoanele care sunt inchise pentru diverse infractiuni incat sa nu trebuiasca sa platim noi pentru ei.

John Hurt a murit la 77 de ani – s-a mai dus inca un doctor..

Automobilele low-cost au cele mai scazute costuri de rulare – cumva evident. Se produc multe, se vand in masa, iar piesele pentru acestea sunt mai ieftine. Bine, nu tot timpul mai bune, dar in perioada asta, cand se fac in linii de asamblare, sansele sa dai peste vreo piesa cu probleme sunt extrem de mici. Ah, Dacia Logan e in topul asta, alaturi de Suzuki Celerio si Dacia Sandero.

Nu sunt bani pentru investitii la metrou – tot auzim in ultima vreme ca nu sunt bani pentru absolut nimic in domeniul investitilor. Ca e metrou, autostrada sau linii de cale ferata, toti zic ca nu sunt bani pentru asta. Cu toate ca erau deblocate fonduri europene pentru asta, care alaturi de cateva fonduri interne puteau angaja o multime de oameni si puteam avea o multime de proiecte terminate. Dar nu, ca trebuie sa se duca la pensii…

Lotul dintre Cunta si Saliste e in pericol de surpare – am mai povestit in trecut pe blog despre asta, s-a vorbit o gramada pe la TV, iar acum vedem cu dealul de la Aciliu o ia iarasi la sanatoasa. Si nu va trece mult timp. Cumva imi pare rau sa zic asta, dar daca nu se iau niste masuri la timp, o sa avem iarasi o tragedie pe cap.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *