Stirile zilei – 19 august 2012

Noutatile zilei de 19 august 2012

Zilele orasului Uricani 2012 – n-am mai fost de mult la zilele orasului Uricani, dar vad ca isi mentin traditia. Am inteles ca anul asta au organizat si o gala de K1, ceea ce e uber-fain.

Traian Basescu in vizita la Borsa – ce sa ii faci, daca palatul Cotroceni e indisponibil pentru presedintele suspendat in perioada asta… te plimbi prin tara.

Farul Constanta – Stiinta Baia Mare 30-13 – dupa ce sezonul trecut au reusit sa castige campionatul, anul acesta e ceva mai greu pentru cei din Baia Mare. Au cedat in primul meci din play-off cu 13-30.

Fc Maramures – Fc Bihor 1-2 – daca Liga 2 nu incepe prea repede anul asta, echipele din Liga 2 joaca amicale peste amicale. Bihorul a reusit sa invinga in deplasare pe Fc Maramures cu scorul de 2-1..

Sensul giratoriu de langa realul din Oradea va fi desfintat – din cate am inteles, cam incurca traficul, mai ales ca Oradea este un oras destul de aglomerat si tranzitat.

Doua din Arad – Zilele Aradului 2012 si Raliul Aradului – Francois Delecour a castigat raliul.

Tot pe langa Arad, in Vladimirescu drumul va fi inchis timp de 3 zile pentru reparatii la linia de tramvai.

Pe meleaguri timisene, aflam ca noua echipa ACS Poli a invins cu scorul de 4-1 pe Fc Caransebes, intr-un meci amical.

Cam atat.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *