Strandul de la Oroshaza, Ungaria

Acum 10 zile mi-am plimbat si eu pentru prima oara picioarele pe sol strain de Romania. Inevitabil, fiind foarte aproape de granita, am ajuns in Ungaria. (sorry, n-am inca bani de Caraibe) unde ne-am dus la Oroshaza (desi destinatia initiala a fost alta), strand termal destul de fain. Apa calda (26-28 de grade in doua din bazine si 36-38 de grade intr-un alt bazin, plin de minerale si unde apa este … hai sa zicem aurie). Si pe langa balaceala clasica, a trebuit sa ne dam pe topogane (poate au alta denumire, eu nu stiu alta in momentul asta). Si din datul pe topogane a iesit aceasta poza:

Daca te intereseaza sa ajungi la Oroshaza, cea mai simpla varianta (dar si mai lunga) e sa mergi prin Mako sau Szeged. Noi am mers pe un drum destul de rau, pe care se lucra si prin comune (e drept, mai scurt), dar daca nu vrei sa iti rupi masina, mergi pe Mako sau Szeged pe drumul national.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Strandul de la Oroshaza, Ungaria

  1. Pingback: polimedia.us/fain

  2. Pingback: Gata cu plimbarile o perioada – J Marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *