Student …. dar unde ?

Dilema. Am bagat dosarul la 2 facultati. Sa va spun de fapt care e faza complicata.

Cele 2 facultati sunt cele de Kinetoterapie ( Vest, Educatie Fizica si Sport ) si Geografie ( aici am pus prima optiune geografia turismului, a doua geografie, a treia planificare teritoriala).

La kinetoterapie am intrat al 18 lea la fara taxa ( din 20 ). Acolo mi-am pus dosarul cu toate chestiile. Am avut noroc, pentru ca la asa zisele probe sportive am avut doar 1,32.

La geografia turismului am fost al 40 lea de la taxa, la geografie am fost al doilea de la taxa iar la planificare teritoriala al 16 lea de la fara taxa.

Si sunt indecis al dracu. Perspective la astea 2 facultati nu prea sunt oricum, dar parca as avea nevoie de un sfat. Unde sa merg ? SI mai ales de ce recomandati sa merg acolo ?

Orice sfat/comentariu e binevenit.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

3 thoughts on “Student …. dar unde ?

  1. dheo says:

    Desi nu stiu foarte exact ce planuri ai tu in cap pentru viitor, recomand geografia. Imi place foarte mult geografia si e una din materiile frumoase. Ai perspective bune la ambele facultati, insa geogra is better ­čÖé

  2. Marius says:

    Pana la urma am ramas la kineto. Oras usor, ore de dans in semestrul doi ( stati linistiti, nu ma omor dupa astea, dar nu am ce face) si mult timp pentru lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *