Stumbleupon, again

Am si uitat de stumbleupon. Sincer mi se pare cel mai reusit site din punct de vedere al social bookmarkingului. Pentru ca acolo gasesti o multime de articole, poze si filmulete bune ( unele le-am expus si pe blog ).

Astazi, cautand idei pentru un alt site, mi-am adus aminte brusc de el. Si de faptul ca nu il mai am instalat. In 2 minute aveam stumbleupon bar-ul, cautand dupa filmulete.

Prima oara am dat de el in 2007, cand lucram pentru cineva din anglia. Cautam sa aducem mai multi vizitatori pe un anumit forum si mi s-a cerut sa fac dupa ceva siteuri de social bookmarking, atunci fiind ceva nou pentru mine. Stumbleupon si digg au fost primele. Pe digg se spama ceva mai mult, pe stumble upon mi-a placut organizarea linkurilor. Si in cazul in care trebuia sa pun sau sa caut materiale, ma apucam sa caut pe site…

Ei bine, l-am mai folosit eu si anul trecut pana prin noiembrie. Pana astazi nu am avut nevoie de el. Dar acum se simte nevoia.

Voi pentru ce folositi stumbleupon?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Stumbleupon, again

  1. Dianora says:

    Eu il folosesc ca sa mai descopar chestii faine atunci cand am cateva minutele libere. Si de multe ori am gasit lucruri to brighten up my day! ­čśÇ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *