Suc de fructe + energizant = Good

… but not healthy.

Asta am combinat aseara (scriu postarea asta undeva pe la 7 dimineata) pentru a putea rezista cu succes vreo 12 ore la lucru. Si desi nu am simtit energizantul in amestecul cu suc (avea un gust destul de bun si nici nu ma simteam rau sau inviorat extrem, ci doar normal), semnele au inceput sa apara pe la 3 dimineata, cand mainile mele se miscau extraordinar de repede.

Atat de repede incat a trebuit sa fac o pauza si sa fac vreo cateva ture de camera pentru a ma linisti. Partea proasta a venit dupa, pentru ca durerea de cap (care oricum ar fi venit si fara energizant) si senzatia de rau iti dau o putere magnifica…. ce tip de putere, e irelevant. Cert e ca e magnifica.

Totusi, dupa cum ziceam, are si ceva parti bune. M-a tinut activ fara alte probleme in timpul lucrului, concentrarea era destul de buna iar eficienta destul de mare.

Totusi, dupa vreo cateva ture de energizant si suc de fructe, nu o sa iti fie foarte bine, iar ficatul tau o sa te concedieze.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *