Supermarketurile si pozitionarile bailor

Astazi, ca un om cu mai mult chef de plimbare dar cu picioare obosite de atletism si fotbalul, practicate cu o zi inainte, am plecat pana la Selgros. Frumos, am asteptat Expresul 1 de la Kaufland, am mers lejer pana acolo ( daca lejer se poate numi jumate de ora intr-un trafic infernal ) .

Dupa o perioada de plimbat prin selgros ( am gasit tabla si sageti de darts la 15 lei, ma gandeam sa le iau, dar mi-am zis ca avand pe altcineva cu posibilitatea de intrare in camera, nu e foarte bine ) m-a apucat o anumita nevoie fiziologica. La inceput am zis sa ma plimb pana il gasesc, dar dupa inca 10 minute in care faceam curse printre rafturi nu am gasit absolut nimic, am cedat si am intrebat un angajat unde e o baie. Binenteles, prima oara a crezut ca m-am referit la produsele pentru baie din Selgros. Dupa ce am zis WC, s-a prins. Trebuia sa ies din Selgros si chiar pe culoarul de intrare erau baile.

Si atunci m-a traznit. De cand sunt in Timisoara nu am vazut vreun hipermarket/supermarket care sa aiba instructiuni normale catre wc-uri ( faceti exceptie de la Iullius Mall, acolo e totul “semnalizat” ) sau sa aiba bai relativ mai mari.

Billa are o singura baie si in aia abia intra o persoana, in Kaufland nu am vazut niciuna, in Selgros am povestit mai sus, in Real mi-am dat seama cam greu pe unde era ( desi acolo sunt frumos facute si organizate).

In fine, dupa ce am scapat de presiune, am tulit-o catre casa. Unde a aparut din nou aceeasi senzatie. Noroc ca autobuzul care trebuia sa il iau sa ma duca spre casa a venit intr-un minut, astfel incat nu a trebuit sa stau chircit si sa merg ca melcul pentru a retine presiunea enorma dezvoltata in zona inghinala.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Supermarketurile si pozitionarile bailor

  1. Dora says:

    Te referi la Kauflandul de vizavi de Billa? Mi se pare ca acolo baia e fix la intrare, pe partea dreapta (o usa mare, metalica)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *