Supernatural – final de sezon 6

De cand l-am vazut prima oara pe ProTv acu vreo cativa ani (sa fi fost 4 ani ?…. ), am stiut ca trebuie sa merg mai departe. Supernatural este unul dintre serialele longevive din SUA iar tema abordata este, surprinzator, vanatoarea de creaturi monstruoase, acestea fiind vanate de Sam si Dean Winchester, doi frati vanatori.

De-a lungul timpului ajung sa se confrunte cu demoni, dintre care cu unul foarte puternic (Azazel parca ii zicea in serial), dupa care demonii cad unul cate unul si incep sa apara si ingerii care marcheaza inceputul Apocalipsei. Castiel a ramas de la inceputul sezonului 4 unul dintre cele mai importante personaje din film.

La finalul sezonului 5 Sam (vasul lui Lucifer) si fracso vitreg (imi scapa numele, dar era vasul lui Michael) sareau in groapa si parea ca in felul asta se va termina serialul.

Apoi sezonul 6 a venit, au reusit sa il scoata pe Sam din Iad si tot sezonul Castiel (ingeru de care ziceam) s-a batut cu Rafael ca sa obtina controlul in rai. La finalul sezonului Castiel ia o supradoza de suflete si devine arogant, il face bucati pe Rafael si se proclama noul lor zeu.

Sunt curios cum mai scot asta la inceputul sezonului 7….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *