Suporteri de ajutor

Citeam o stire pe realiteatea.net despre Energie Cottbus, si despre ai sai suporteri. Din cauza ninsorilor puternice ( si la ei e la fel, nu doar la noi ) stadionul e acoperit cu zapada iar organizatorii nu fac fata. Asa ca au apelat la ……. suporteri.

Au prevazut pana si 2 sesiuni de indepartare a zapezii, una astazi si una maine dimineata. Si din cate ma inteles, se pare ca vor veni ceva suporteri sa ajute.

Sincer, in Romania suporterii ar rade de organizatori daca ar fi sa li se propuna asa ceva. Poate doar cateva persoane ar mai avea ceva bun simt sa ajute, dar nu prea cred ca se aduna. Probabil o sa stea sa scuipe seminte si sa astepte sa inceapa meciul ( asta in cazul in care cu 2 ore inaintea meciului e zapada mare si este nevoie de curatarea ei).

Ceea ce este de apreciat e ca pentru a fi sigur ca isi vad maine echipa jucand, suporteri dau o mana de ajutor. In alte state europene, nu in Romania….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *