Taximetristii la aeroport

Stire interesanta vazuta azi pe fluxul Mediafax:

Un taximetrist este cercetat pentru ultraj şi înşelăciune după ce, marţi, a încercat să calce cu maşina un poliţist de frontieră care l-a surprins în timp ce înşela trei cetăţeni cehi, cărora le ceruse 400 de lei pentru o cursă, informează Poliţia de Frontieră.

Cat timp nu o sa fie un mijloc de transport direct pana la aeroportul Otopeni, foarte multi straini o sa fie “inselati” de taximetristii din Bucuresti, cerandu-le sume extrem de mari pentru o cursa de taxi. Noi stim ca o cursa de la Otopeni pana in… hai sa zicem Piata Unirii, ca e in mijlocul orasului nu costa mai mult de 40 de lei (sunt totusi 20 de km). Iar in ultima vreme am tot auzit de la o gramada de persoane (si cateva persoane din alte tari) niste sume extrem de mari pentru o cursa de taxi intre Otopeni si Bucuresti, pornind de la minim 200 de lei.

Cred ca e mai simplu sa cauti transfer aeroport Bucuresti si sa iti gasesti o cursa de la Otopeni la Bucuresti cu vreo 80 de lei, plimbat pana unde vrei tu in Bucuresti, cu sofer, fara negocieri. Cred ca cetatenii din alte tari ar prefera asta in locul unei curse cu taxiul de la aeroport.

Mai ales ca unii prefera sa aiba si ceva lux in banii respectivi. Taxiurile sunt in mare Loganuri, in timp ce la o firma care opereaza transferuri la aeroport are masini mai ok si mai spatioase zic eu. Stiu pe cineva care are o Skoda Superb, dar si alte masini cu suficient spatiu si lux pentru o cursa prin Bucuresti. Totul depinde buget si cerinte.

Daca ati fi doua persoane care sa aterizeze la aeroport la Otopeni, cu ce ati prefera sa mergeti ? Cu taxiul sau cu transport privat (care poate fi comandat din timp) ? Stiu ca e putin ironic, mai ales ca pretul e acelasi, in cazul transportului a doua persoane pe acest traseu.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *