Terenuri de tenis in Timisoara

Trebuie sa inteb si eu pe cei cu state mai vechi in Timisoara sau pur si simplu cu ceva cunostiinte in domeniul terenurilor de tenis din Timisoara: unde nevoia pot juca si eu tenis si sa nu platesc mai mult de 20 lei / ora ? Am vazut niste preturi criminale pentru terenuri de tenis din Timisoara, porneau de la 30 de lei in sus.

Stiu ca in parcul rozelor se joaca tenis cu 10 lei / ora, dar acum e frig ca naiba si nu pot. La vara oricum mi-am promis ca o sa incep sa joc mai mult, sper totusi sa nu fie ploi pentru a putea juca.

Update: In Parcul Rozelor o ora de tenis costa mai nou 20 lei/ora. In rest oricum e foarte scump un teren de tenis in Timisoara. Daca va intereseaza sa rezervati o ora de tenis in Parcul Rozelor, nr. de telefon este 0724 140 573.

PS: Eu personal nu inchiriez terenuri de tenis, doar ofer informatii legate de terenuri de tenis din Timisoara. In cazul in care am ceva numere de telefon ale unor terenuri de tenis din Timisoara, le voi posta aici.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

18 thoughts on “Terenuri de tenis in Timisoara

 1. VladB says:

  Mai ieftin de 20 de lei ora nu mai gasesti niciunde in TM,eu la fel am patit cand a venit primavara si am aflat ca in Rozelor au facut 20 lei/h. Eu obisnuiam des sa merg acolo, dar cu asa preturi si conditii, nu mersi. La Autoturisme in zona Buziasului e 20 ron ora, la Banu pana la ora 17 tot 20 ron si mai nou unde am jucat la hotel 2000 pe Lugojului tot 20 ron ora. Toate terenurile sunt cu zgura…

 2. Marius says:

  @VladB – se pare ca in general e cam 20 lei ora cand iese soarele. Nu e foarte scump, dar m-as fi asteptat ca in Parcul Rozelor sa fie ceva mai ieftin ca in restul orasului. Din nefericire, se pare ca nu e asa….

 3. Ioana says:

  Am auzit recent ca undeva pe Splaiul N. Titulescu langa podul pietonal ar fi un teren de tenis pe beton cu 10 lei/ ora ­čÖé

 4. Marius says:

  @Ioana – Initial crezusem ca zici de terenul de tenis de la UMF, dar e peste drum. Cred ca stiu si de terenurile de tenis de care zici tu, o sa arunc o privire in curand pe acolo sa vad ce si cum, ca si asa am un chef nebun de tenis si nu prea gasesc adversari.

  Sper doar sa nu uit sa updatez si pe blog.

 5. marius says:

  As dori info despre un “perete de tenis”, nu un teren, m-am obisnuit sa joc la perete. Multumesc!

 6. Marius says:

  @marius – din cate stiu eu, in parcul Rozelor este un perete de genul si costa cam 10 lei/ora sa il inchiriezi. La restul centrelor nu stiu exact daca au perete sau in cazul in care au, nu stiu preturile. Totusi, la peretele respectiv din Parcul Rozelor e in mare parte gol, deci sigur gasesti sa il folosesti cand ai chef.

 7. Marius says:

  @Teo – chiar inainte sa intri la terenurile de tenis e un fel de container (nu ii pot zice cladire ca nu prea arata a una) in care sta cineva si de la care poti inchiria un teren de tenis. Mergi totusi din timp si inchiriaza, pentru ca de obicei ei au orele de tenis din timpul unei zile ocupate, asa ca e mai sigur sa vezi acolo la doamna de la poarta.

  Poti inchiria si echipament din cate stiu (asta daca nu ai racheta + mingi). Dupa cum ziceam, intreaba acolo la intrare si vezi ce si cum.

 8. Marius says:

  @Alex – dupa cum am scris intr-un update, ora de tenis in Parcul Rozelor era 20 de lei ultima oara cand am verificat. Am auzit de la alte persoane in ultima vreme ca s-ar fi facut 25 de lei, dar nu stiu sigur asta. O sa verific cand apuc sa trec prin zona.

 9. Pingback: Terenuri de tenis in Timisoara | J. Mihai

 10. Pingback: 1000 – J Marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *