Tigani, alcoolul si banii

Intr-o stire ca in mod normal nu ar trebui sa apara pe un site de stiri sportive, ci pe vreun site de vedete gen cancan sau liberatea, am aflat ca Nicolita Senior, tatal lui Banel Nicolita, il ameninta cu blesteme in cazul in care nu ii va mai trimite bani.

“Dacă nu-mi dai bani o să vin în faţa stadionului la St. Etienne şi o să cerşesc acolo. Bănele, dă-mi bani că ai văzut ce a păţit Neşu!”, a spus Nicoliţă senior la Cancan TV.

Doua lucruri mi-au sarit imediat in cap: tigan alcoolic. Stim de multa vreme ca el e un alcoolic si cu tot efortul lui Banel de a il face sa nu mai bea, acesta nu a reusit, motiv pentru care l-a ignorat si nu i-a mai trimis nici un ban. Pana aici nimic anormal, sper eu. Gresesti si nu vrei sa revii pe un fagas normal, platesti. Banel Nicolita l-a ignorat.

Dar acum vine la TV si il ameninta pe om care munceste (ma rog, joaca fotbal) pentru banii si in cazul in care nu ii da, il blesteama si ca poate pateste acelasi lucru ca Nesu.

Tiganul asta alcoolic mai are si tupeul sa vina in fata cu asemenea declaratii. Desi cred ca a venit cu o astfel de declaratie pentru ca cei de la Cancan i-au aruncat cativa lei de bautura…..

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *