Timisoara, centrul scandalurilor in ultimii ani

O stire de ultima ora din lumea sportului mentioneaza ca Poli Timisoara si Gloria Bistrita vor retrograda in Liga 2 din cauza ca nu au primit licenta pentru prima Liga. Poli s-a divizat sa scape de datorii iar Bistrita, ironic, ca are prea multe datorii…

Ce e si mai rau e ca Timisoara nu prea mai are sanse sa mearga in cupele europene la anul, pentru ca si UEFA s-a sesizat in cadrul acestui caz iar sansele ca Poli Timisoara sa mai mearga in preliminarile UCL in sezonul urmator sunt foarte mici.

Norocoasele ar fi Vaslui si Gaz Metan. Vaslui ar merge in preliminarile UCL iar Gaz Metan ar merge in turul II al Europa League.

Ceea ce conteaza insa cu tot scandalul asta e ca Poli Timisoara a cam fost tinta tuturor scandalurilor si depunctarilor din ultimii ani. Ba i s-a luat 6 puncte, ba le-a luat inapoi, ba s-a despartit cu scandal de unii jucatori (oricum, campioana la asta e Steaua, fara grija) iar in acest sezon pare-se ca nu mai primeste licenta pentru prima liga si implicit pentru Uefa Champions League.

Ar mai fi si sezonul 2009-2010, cand Timisoara a primit 3 puncte (nu au prea contat pentru ei in clasamentul final) intr-un meci cu Rapid, castigat de Rapid in mod normal cu 1-0, dar castigat la masa verde de Timisoara cu 3-0 din cauza ca Rapidul i-a folosit pe Varga si Balan care, aparent, nu erau inregistrati. Din aceasta cauza Rapid nu a mai prins cupele europene sezonul trecut.

Nu vi se pare ca pana la urma cineva “masluieste” toate lucrurile pentru a fi bine pentru unii ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “Timisoara, centrul scandalurilor in ultimii ani

  1. Florin Ruşanu says:

    E un lucru obişnuit în fotbal ca echipele slabe dpdv financiar să facă diferite tertipuri pentru a ‘lăsa’ pe alţii în faţă (bineînţeles, pentru sume frumuşele). Câştigă foarte mult prin asta echipele ‘mari’, casele de pariuri, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *