Timisoara-n lung si-n lat, 3 examene am dat

Rima din titlu e cam ciudata, dar intr-un fel explica ce am facut in ultimele 3 zile. Ca un student veritabil ce sunt, am intrat in sesiune. Si cu sesiunea au inceput examenele. Spre norocul meu, primele 3 examene pe care le-am avut saptamana asta au fost ceva mai usoare, deci nu a trebuit sa citesc chiar atat de mult ( interpretati : cartea de fotbal are 342 de pagini, dar cine dracu a stat sa le citeasca ).

Marti dupa-masa, examen la Istoria Educatiei Fizice. Examen relativ simplu, 20 de intrebari cu 3 variante de raspuns, una era corecta. Trebuia totusi sa stii cate ceva de prin istoria educatiei fizice si sporturile practicate in diverse perioade ale istoriei, altfel nu era prea simplu. Am avut si vreo 10 intrebari din olimpiade, majoritatea mi s-au parut simple. In fine, examenul a parut simplu. Stai sa vedem ce e cu rezultatul….

A doua zi, examen la informatica. Am avut atestat in informatica, am facut liceu de mate-info la intensiv informatica, am luat 10 fara nici o discutie. Macar atat…

Joi, examen la fotbal. Nu era scris, ci era oral. Multi dintre cei care au dat examenul s-au panicat putin, mai ales ca a picat vreo cativa si la asta. Dupa cum spuneam mai sus, cartea scrisa de Ion Ionescu ( cunoscut ca Jackie Ionescu ) avea 342 de pagini in care se descria tehica si tactica unui joc de fotbal…. destul de extins. Totusi pentru cineva care a jucat fotbal ar fi trebuit sa fie destul de simplu. Si cum eu am jucat si am prins si niste intrebari ceva mai usoare decat restul, am scapat lejer si am luat 9. Conducerea mingii de joc, replierea ca procedeu tactic si grosimea barii ( are 10 cm…… ). Astea au fost subiectele mele de examen.

Ok, destul cu examenele. Am avut niste zile in care am colindat prin Timisoara, asta dupa ce in weekend am fost in Pesac, o localitatea care se afla la aproximativ 45 de kilometri de Timisoara. Comuna e draguta, linistita si are niste case destul de mari, plus ca multe strazi sunt deja asfaltate. In Timisoara am tot umblat pentru a imi lua cursurile. Si am umblat si am stat o groaza pe la garajele cu xeroxuri de prin complex ( o mica iesire de la subiect, stiti vreun loc in oras care sa tipareasca A2 daca le trimiti o poza ? ). Cred ca am pierdut vreo 3 ore cumulat numai stand degeaba prin xeroxuri si asteptand sa imi xeroxeze cartile…

Am reusit sa imi continui harta pentru Timisoara, harta din punct de vedere al transporturilor si al locatiilor importante din oras. Am sa incerc in curand sa pun un screenshot.

Acum am vreo 3 zile de pauza. Maine ma gandeam sa plec sa mai fac poze pe la vreo comuna pe undeva prin Timis, pentru Banatul.info. Inca nu stiu in ce directie sa merg, dar am cateva idei :D

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *