Tipuri de ochelari de soare

Am reușit din nou să îmi pierd ochelarii de soare. Am tot schimbat mașinile prin noiembrie și am reușit să îi pierd de undeva pe drum.

Iar de atunci sunt din nou în căutarea unor ochelari de soare polaroid mai buni. Zic polaroid, pentru că nu vreau să mă joc cu ochelari fără filtre solide, mai ales dacă mă duc la drum pe timpul verii.

Au fost prea multe veri în care am mers cu soarele în față, am tot avut perechi de ochelari care fie blocau prea multă lumină. Am mai povestit despre cum să alegi ochelarii de soare pentru lumină puternică, puteți citi acolo ce alegeri am făcut.

Inițial am mers pe niște ochelari de soare cu filtru de galben de la Rankine, pe care i-am prins la reducere undeva pe la 55 de lei și care mi s-au părut excelenți.

Dar cum ziceam mai sus, am reușit să îi pierd și acum am nevoie de o pereche nouă. Nu mă grăbesc în mod special, se anunță o perioadă cu o grămadă de ploi, deci probabil că nu o să mă rupă soarele în două.

Mi-au plăcut ochelarii pe care i-am luat de la Rankine, dar sunt dispus să încerc și un alt brand de ochelari de soare, dacă aveți ceva recomandări de dat.

So type them down here.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *