Top 20 Alexa Rank

Zilele trecute am avut curiozitatea sa ma uit pe topul celor de la alexa.com sa vad cam care sunt cele mai vizitate siteuri pe web. Majoritatea sunt siteuri cunoscute ca Yahoo, Google, MSN, YouTube, Live.com, Hi5, Wikipedia, Myspace, Megaupload, Rapidshare, Microsoft sau Ebay. De remarcat ca siteul de la microsoft e abia pe locul 16 iar Ebay pe 19.

Printre siteurile ”ciudate” am remarcat siteuri ca sina.com.cn, site facut in chineza. As fi zis ca e normal, sunt multi chinezi :P, dar stiu ca guvernul lor face tot posibilul ca accesul populatie sa fie limitat la net.

Mai sunt siteuri ca baidu.com, locul 7, aici cred ca este un site de search japonez, asa ca in mare parte se explica de ce este pe locul asta. Tot printre siteurile japoneze se mai numara si qq.com, care este pe locul 10 in top

Cel mai ciudat site mi s-a parut orkut.com, nu am auzit pana acum de el, locul lui fiind 8 in acest top, fiind si un site in engleza, un site de tipul celor de la Hi5, care insa sunt clasati putin mai jos in top.

Se pare ca multi asiatici acceseaza netul zi de zi, toate aceste chestii fiind date de locul ocupat in acest top.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *