Top Gear – sezonul 19, episodul 1

Dupa aproape un an in care nu am avut parte de Top Gear, am avut intr-un final un episod din acest show azi-noapte. Am avut grija sa il urmarim pe BBC2 si a fost awesome. Nu am mai vazut de mult o portie zdravana de Top Gear, asa ca sa luam pas cu pas ce s-a intamplat in show-ul de aseara.

In primul rand, Pagani Huayra, o masina care arata fabulos, ca orice Pagani de altfel. Super rapid, mai controlabil decat vechiul Pagani Zonda si se pare ca cea mai rapida masina din lume, pentru ca a reusit sa faca un tur de pista de la Top Gear in 1 minut 13 secunde si 600 de milisecunde. Fantastic!

pagani-huayra-amg-engine pagani-huayra-hammond pagani-huayra-top-gear

pagani-huayra

top-gear-board

Urmatoarea masinuta pe lista a fost Bentley Continental GT Speed, o masina puternica, zilioane de cai putere, dar grea, nefiind o masina de curse. Totusi, James May a incercat sa vada ce poate face cu un Bentley Continental GT Speed in traseul raliului Tarii Galilor. Ce a iesit, puteti vedea in pozele de mai jos:

bentley-continental-rally bentley-continental-rally-2 bentley-continental-sport bentley-continental-wales bentley-top-gear-studio

Trebuie mentionat ca au avut si o sectiune de stiri unde am putut afla, entuziast de altfel, de la James May ca Dacia Sandero va veni intr-un final si in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Intr-un final.

Mercedes a mai scos inca un Mercedes SLS Black cu foarte multi cai putere si au incins o discutie care a pornit de la 50 Shades of Grey si a ajuns la Tremendous Tractors. Va las pe voi sa vizionati si sa radeti pana la refuz. A fost si o discutie despre numele alese de Wolkswagen pentru masinile lor si numele diverselor organizatii teroriste din lume. E un nou Corvette care e binenteles mai puternic si te face cu 27 % mai atractiv…. pentru sora-ta.

S-a discutat si despre felul in care isi pregatesc unii masina pentru iarna. Si pentru ca in Marea Britanie nu prea e multa iarna, discutile au deviat catre James si despre faptul ca el traieste in anii ’50. Se vede ca n-au o iarna adevarata pe acolo, asa cum au francezii, germanii, cehii, slovacii, ungurii, austriecii si romanii. Si rusii, sa nu ii uitam pe rusi.

S-a vorbit si despre echipa de veterani cu handicap din armata care au servit in Irak si care au reusit sa termine raliul Dakar din 2013 (Un Bravo! si de la mine pentru ca au reusit asa ceva).

Trecand mai departe, ajugem la invitatul emisiunii, actorul din Homeland, Damian Lewis. A avut un ghinion teribil, pentru ca, surprinzator, a nins in Marea Britanie. A reusit sa treaca linia de sosire intr-un mod mai special. Vedeti mai jos in imagini:

damian-lewis sideline-finish-top-gear snow-top-gear

 

Un final fantastic, dupa cum se poate vedea. Timpul scos a fost de 2 minute si 9 secunde, cel mai slab din istorie, dar cine a mai avut asemenea zapada pe pista Top Gear ?

Intr-un final, Jeremy a incercat sa faca o masina mai mica decat Peel P50

jeremy-peel-p50

 

A reusit, a realizat aceasta masinuta

jeremy-p45

 

Denumita generic “P45”. Binenteles, e o masinuta criminala, fara suspensii, care iti rupe coloane, are un rezervor de 1,7 litri si daca ploua sau ninge afara, ziua ta e ruinata. Si cu aceasta idee fantastica, s-a dus l-a Dragons Den. Unde nimeni nu a dat nici un ban pe ideea lui.

jeremy-dragons-den

 

Ei bine, acesta a fost in mare primul episod al sezonului 19 din Top Gear. Asteptam urmatorul episod, duminica viitoare la ora 22:00 (ora Romaniei).

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *