Traficul prin Timisoara in Iulie 2016

N-am mai vorbit de ceva vreme despre traficul din orasul in care stau, desi stau si conduc (sau sunt in dreapta) aproape in fiecare zi. Daca pana luna trecuta n-au fost modificari masive in starea traficului din Timisoara, odata cu introducerea semafoarelor semi-inteligente si cu lucrarile la pasajul Jiul au inceput sa apara perturbatii masive la nivelul traficului in oras. Si oricine sta in Timisoara le-a simtit pe pielea lui, pentru ca era plin de coloane la semafoarele de pe Circumvalatiunii sau pe tot bulevardul Take Ionescu si Calea Lugojului.

Despre semafoarele inteligente de numa’ voi vorbi cu alta ocazie, pentru ca nu sunt singurele zone din oras cu probleme la ora actuala, iar din cauza ca aceste zone sunt aglomerate, si altele sunt afectate. La gara e mai mereu algomerat din cauza pasajului Jiul, in centru e iarasi mai aglomerat pentru ca lumea prefera sa ocoleasca acel pasaj.

Nici nu vreau sa stiu cum o sa arata situatia atunci cand (si daca) se vor da drumul la semafoarele de la Iuliu Maniu din giratoriu. Ca va fi dezastru.

Multe din semafoarele noi instalate au incurcat teribil traficul, dar le voi lua la puricat intr-un video + postare pe blog in urmatoarea saptamana.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *