Transmitem live din Sovata….

…. unde se afla corespondentul nostru JMarius, gata sa preia legatura si sa ne informeze cu ultimele detalii ale calatoriei sale prin tara si implicit prin statiunea Sovata. Marius ai legatura.

In Sovata e placut, nici soare, nici prea frig. Soarele s-a ascuns usor dupa un nor, vantul bate foarte usor, scuturand frunzele copacilor de pe langa hotelul Danubius, hotel pe langa care am prins o conexiune wireless destul de buna ­čÖé

Turistii se plimba usor usor prin statiune, admirand peisajul frumos al zonei care parca nu seamana cu nici o zona in care limba vorbita cel mai frecvent este limba romana. In mare parte se vorbeste maghiara aici, dar nu ma deranjeaza, chiar am inceput sa ma prind de unele cuvinte pe care le folosesc localnicii. Nu va faceti totusi griji, nu o sa ajung sa stiu ungureste.

Am facut la poze la greu prin toata localitatea Sovata, urmeaza sa mai fotografiez si zona lacului Ursu, lacul helioterm din zona – din pacate nu am timp sa stau sa fac o baie scurta, pentru ca peste fix 2 ore trebuie sa ma intorc inapoi in Praid.

Am insa grija sa profit cat pot de aceasta mini vacanta la maxim.

Ne auzim peste 2 zile in Suceava.

Over and out.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “Transmitem live din Sovata….

  1. Pingback: O poveste cu o casa | J Marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *