Tratamente anticelulitice

Ce sunt tratamente anticelulitice?

Tratamentele anticelulitice elimina tesutul adipos celulitic si tonifica musculatura.

Cel putin asta e definitia lor. Eu nu ma ocup ceva ( desi stiu sa fac, am avut curs de masaj la facultate + am mai citit si exersat pe diferite persoane ), dar va spun eu de fapt la ce ajuta. Intr-un fel te ajuta sa “evacuezi” acel tesut adipos odata cu substantele care se elimina cu ajutorul glandelor sudoripare ( adica transpiri rau ). Tipul asta de masaj este puternic, se executa in special asupra muschilor mari, fiindca acolo sunt zonele in care se depune cel mai mult tesut adipos. Exista si tratamente mai dureroase, dar si mai putin dureroase, depinde de zona si de efectul dorit.

Binenteles, aici ma refeream la tratamentele prin masaj. Dar sunt si multe alte tipuri de tratamente care va ajuta la inlaturarea celulitei.

Oricum, eu nu simt nevoia de asa ceva, cu toate ca am o greutate destul de mare. Imi ajunge sportul pe care il fac cam zi de zi. Dar sunt persoane care vor si acest tip de tratamente anticelulitice. In Timisoara am gasit o locatie la Centrul Confidence, unde sunt destule tipuri de tratamente anticelulitice. Daca vreti sa incepeti asa ceva, puteti sa contactati centrul specializat Confidence prin email ( adresa lor e pe site ) sau mai usor, puteti sa le dati un telefon: Telefon : 0372 / 713889, mobil : 0724 / 214877.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

7 thoughts on “Tratamente anticelulitice

 1. Obradiak says:

  Tratamentele de genul sunt destul de dureroase din cate am auzit cel putin in cadrul masajului. Am auzit insa si chestii mult mai fine si eficiente, dar in mai mult timp.

 2. Maseoru' says:

  Tratamentele anticelulitice nu sunt dureroase, ce tot spui. Am destula experienta in domeniul asta si iti zic ca se pot face masaje anticelulitice fara o mare durere.

 3. Marius says:

  Depinde cat de multa celulita se vrea data jos. Cam asa se fac masajele. Daca vrei mai multa greutate data jos, se face mai dur, daca nu vrei sa doara, mai putin.

  @Maseoru’ – Orice tehnica ai avea, fiecare persoana e sensibila in felul ei.

 4. Marius says:

  Ok, eu nu mai zic nimic. Eu am facut intr-un fel si stiu ca asa se simte. Astept totusi si o parere de medic sau maseor specialist in cazul asta, sa vedem ce spun ei.

 5. Tratament varice says:

  Multa lume spune ca tratamentele nu sunt bune adica nu au efect. Eu abea acum am luat o crema de la Lineace si o sa revin sa va spun despre ce e vorba dupa 2-3 saptamani.

 6. Pingback: LPG Timisoara | J. Mihai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *