Umblat, cazat. Urmeaza reacomodarea…

Am umblat cu o saptamana inainte ca nebunul pentru a face rost de un loc de cazare in timisoara, dar nu oriunde. Imi trebuia un loc unde sa pot pleca si veni cam pe la orice ora si sa reusesc sa am conexiune la net pentru lucru.

Am gasit pana la urma un loc in caminul din piata 700, nu e el senzational in materie de usi, dulapuri & other stuffs care fac parte din camera, dar merge. Baile si dusurile sunt relativ ok, apa calda la fel. Usile saracele sunt vechi si nici nu sunt semne ca se vor lua altele noi.

Oricum, in materie de cazare e… bun. Are si plusuri si minusuri. Imi place ca e relativ central, adica pot avea acces in orice zona a orasului in foarte scurt timp. La Kaufland si Billa ajung in 5 minute, la Mall intr-un sfert de ora, iar in pana in Unirii nici nu cred ca fac 5 minute. Pana la facultate fac doar vreo 20 de minute, un timp redus fata de anul trecut.

Imi place ca pot ajunge repede cam in orice locatie si asta a fost punctul forte. Mai e si faza cu netul, am reusit sa gasesc la Atlas Telecom un net Wireless destul de ieftin si care in primele zile de test a mers decent. E relativ ieftin, in jur de 90 de lei pe an, dar sunt doar anumite zone in oras unde exista celule si prinzi net ok. In caminul din 700 am 2,3,4 liniute semnal wireless, depinde. E la aproape 1 km de Atlas Telecom. Si cu asta am rezolvat problema conexiunii la internet constante. Daca nu aveam asta ar fi trebuit sa stau ore in Mall si sa scriu, asa cum fac si acum, dar din alte cauze. Mai am un seminar undeva pe la 1, asa ca stau dupa el.

Mi-am rezolvat multe din problemele care le-am avut pentru a sta in Timisoara, dar e bine pentru moment. Mie greu intr-un fel sa ma reacomodez, sa mai intru in contact cu restul de persoane, mai ales ca ceilalti/celelalte au inceput facultatile si dai cam greu de ei in timpul saptamanii. Probabil ca asa ar urma sa fiu si eu, cand voi incepe sa studiez diverse chestii de prin cartile de anatomie. Pentru ca am nevoie, fiziologia si kinetologia nu se invata intr-o noapte…

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

4 thoughts on “Umblat, cazat. Urmeaza reacomodarea…

  1. hpv says:

    majoritatea caminelor pt studenti din romania lasa de dorit :(….si cand te gandesti cat de greu faci rost de un loc…te multumesti cu ce gasesti si mai lasi din pretentii ­čÖü

  2. Marius says:

    Nu sunt pretentios in materie de conditii. Aici unde sunt e bine, doar ca sunt dezamagit de usi, pentru ca sunt de tip vechi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *