Un album pe zi: Manic Street Preachers – Send Away the Tigers

Manic Street Preachers au intrat pentru prima oara in vizorul meu prin 2006-2007, in anii de final ai liceului. Prima piesa, suprinzator, nu a fost din albumul pe care il voi share-ui aici cu voi, ci o piesa mai veche: “If you tolerate this”. De la prima auditie mi s-au parut a avea un stil interesant, un fel de grunge britanic, desi oficial ei sunt categorizati la glam punk rock.

Chiar in 2007 au si lansat albumul despre care vorbesc. Din tot albumul, doua piese mi-au ramas dragi si astazi: “Your Love alone is not enough”, un duet cu Nina Persson de la The Cardigans si “Autumnsong”. Daca pentru Autumnsong e un sunet asa de toamna, cand totul intra in hibernare, Your love alone is not enough e una din piesele pe care le-as putea include in Top 20 Marius Tracks. Videoclipul e iarasi unul destul de bun si simplist. Plus ca solo-ul de la finalul melodiei e foarte bun – “to give me chills” de bun.

Tot albumul suna bine, dar pe langa cele doua piese pe care le-am mentionat mai sus, mai pot sa recomand Indian Summer si Send Away the Tigers ca piese de top. Acum, e doar o parere personala, dar o sa las mai jos un playlist cu albumul lor, daca doriti sa il ascultati. Sau daca aveti Google Play => click aici

Daca v-a placut, lasati mai jos un comentariu. Sunt curios ce parere aveti.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Un album pe zi: Manic Street Preachers – Send Away the Tigers

  1. Pingback: Un album pe zi: Good and Reckless and True (The Alternate Routes) – J Marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *