Un antivirus bun…..

…. exista. Dar eu prefer sa nu folosesc unul, raman doar cu ceva firewall. Nu il folosesc, pentru ca de fiecare data cand am avut un antivirus in sistemul meu, dupa cateva zile s-a dus dracu. Mihai foloseste un antivirus si pe langa asta va recomanda cam care ar fi cel mai bun antivirus.

BitDefender si Kaspersky sunt preferate de majoritate firmelor care lucreaza in domeniul IT, ESET Nod32 este o solutie pentru cei care nu au calculatoare foarte performante si vor ceva care sa nu le manance foarte multa memorie. Symantecul nu ma impresionaza cu nimic, cu toate ca este si el platit.

Aceste sunt in mare parte solutii platite si cu updateuri zilnice. Daca vreti ceva software antivirus gratuit se recomanda avg, avira si avast, in mare pentru calculatorul personal. Nu imi place nici unul, o spun direct, le-am avut pe toate si mi s-au parut in mare inutile.

Puteti citi mai multe si in articolul de pe jbv legat de cel mai bun antivirus.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Un antivirus bun…..

  1. cla says:

    Da, nici eu nu folosesc antivirus. Mi se par o tâmpenie şi o metodă de a stoarce bani de la creduli. Desigur, viruşi există, dar se şi exagerează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *