Un cumul de probleme

Inainte de a incepe postarea, ii voi ura un la multi ani la domnu’ Mihai, aka fratemio, care si-a mai adaugat un an la colectie.

Totusi, sa trecem la problema sau la problemele care ne asteapta odatacu aceasta minunata zi de 25 septembrie 2012. Nu o sa intru foarte mult in detalii, spun doar ca trebuie sa ducem un anumit pachet undeva. Ace locatie e la 8 ore de mers cu masina. Termenul limita e de 9 ore. Totusi, pachetul trebuie facut undeva. Pentru crearea acestui pachet trebuie sa luam pasii de la 0. Iar in eplicarea acestor pasi voi spune si probleme aparute pana acum in crearea si distribuirea acestui pachet.

Ora 21:00 – Aceasta este normal ora de primire a machetei pentru realizarea pachetului. Macheta e primita de undeva in jurul orei 21:00. In seara asta a ajuns la 21:30, so no big deal. E o intarziere minora.

Ora 22:25 – Se incepe crearea produsului dupa macheta. Operatiunea dureaza intre 5 si 6 ore, pentru ca distributia acelui pachet sa nu inceapa mai tarziu de ora 3.

Ora 00:10 – Alimentarea cu energie electrica, atat de vitala pentru realizarea acestui pachet, este intrupta brusc. Dezastru. Timp de o ora si 20 de minute curentul electric este intrerupt.

Ora 01:30 – Electricitatea aduce la viata mediul de procesare al pachetului. Se reincepe procesul de creare al pachetului. Partea proasta e ca pachetul e un cumul de 5 bucati, iar daca procesul crearii uneia din bucati este intrerupt brusc, trebuie reluat de la capat bucata respectiva. Curentul a picat in momentul in care a doua bucata era pe jumatate creata, deci a trebuit reluata operatiunea crearii bucatii cu numarul 2 de la 0.

Fiecare bucata e creata in aproximativ 55 de minute, deci pentru cele 5 bucati e necesar aproximativ 5 ore.

Dupa aceasta acestea trebuie asamblate, lucru care dureaza intre 30 si 50 de minute.

Va imaginati ca tot pachetul trebuia sa fie gata pana la ora 03:00, iar la ora 01:30 era gata doar o bucata din pachet.

Ora 04:30 – A 5 a bucata din pachet e in curs de creare, iar sperantele noastre se leaga de ora 05:30 pentru inceperea distribuirii, asta daca avem noroc.

Urmeaza un drum lung de 8 ore pana la destinatie. Doua ghinioane am avut deja azi, sa speram ca nu mai avem si drumuri aglomerate pana la destinatie, ca murim incet. Wish us luck…

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *