Un nou membru – Visul.info

Am lucrat ceva la el (si cand zic ca am lucrat ma refer ca am scris o groaza) si pana acum materialul e bun calitativ (fara duplicate, tot ce am scris e din carti). Pentru cei care mai cauta o explicatie pentru visele lor, am lansat un site potrivit: visul.info.

Ce puteti gasi pe acest site ? Foarte multe explicatii pentru anumite vise care par bizare. E drept, nu toate explicatiile sunt foarte bine fondate (am gasit unele care nu prea aveau sens, cel putin pentru mine), dar sunt si foarte mult care au fost explicate de persoane care au lucrat in domeniul medicinei si au studiat somnul si felul in care oamenii viseaza.

Am cautat prin foarte multe carti, incepand de la Freud pana la autorii moderni ca Moceanu, Morel si Solaris si am gasit foarte multe detalii despre interpretarea viselor, semnificatia viselor si pentru a multumi pe toti si a imi aduce si vizitatori din motoarele de cautare, un dictionar de vise folositor pentru cei care au visat ceva si vor sa stie despre ce este vorba.

Va astept astfel pe siteul respectiv si, in cazul in care nu va gasiti visul trecut acolo, lasati un comentariu si voi reveni cu o analiza in cel mai scurt timp.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *