Una bucata concurs – Aventuri din vacanta

Dheo si Robert organizeaza un concurs, ocazie cu care am zis sa le dau o mana de ajutor. Nu mai ma chinui sa scriu eu despre concurs, au scris ei. Suna cam asa.

Asadar, tema concursului este “Aventurile vacantei”, fiecare concurent urmand a scrie un post (are voie sa scrie si mai multe, dar maximul de posturi luat in considerare pentru acelasi concurent este de trei posturi) in care sa relateze, comic sau nu, cea mai interesanta intamplare din timpul vreunei vacante, actuale sau trecute. Pentru a participa, postul trebuie sa contina un link catre acest post (sau catre dheo.ro), si unul catre preoteasa.info.

Asadar, scrieti un articol referitor la o aventura din vacanta. Sa fie cat mai interesanta, intelegeti voi ideea. Dheo si Robert jurizeaza, aflati mai multe detalii pe blogurile lor.

Ca bonus, voi oferi si eu un banner 100 X 100 castigatorului. Asa ca bagati articole, expuneti-va talentul si aratati ca sunteti buni.

Succes!

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *