Unde a disparut jurnalul ?

Priveam azi o inregistrare a emisiunii ” Parte de carte”, emisiune in care a participat si Cristian Manafu. Prima intrebare care i-a fost adresata a fost “Ce este acela un blog ? “. Raspunsul lui a fost, cum era si normal, un jurnal online.

Dar am ramas putin pe ganduri la asta. Cati oameni chiar scriu un jurnal online si nu baga doar filmulete pe blogul lor ? Din cele…..20.000 ( nu stiu daca sunt atatea, confirmati-mi ) de bloguri nu stiu daca 8-900 din ele isi updateaza cel putin de 4 ori pe saptamana continutul. Si binenteles, nu numai videouri si poze. Totul a venit de la ideea de jurnal online. Un om care isi povesteste gandurile si situatiile prin care a trecut in maniera proprie. Apoi totul s-a dezvoltat. Au inceput sa apara blogurile de nisa ( afaceri, online marketing, seo etc ). Cu ele au aparut si spamurile. Destule…

Ideea este ca s-a dezvoltat atat de mult fenomenul incat multi nici nu mai blogeaza ( adica am vazut multe posturi in care apar zeci de mii de linkuri si texte scrise la comanda. Binenteles, asta nu inseamna ca am ceva impotriva lor, daca isi scot bani din asta, bravo lor ), doar scriu texte la comanda pentru vizitatori. Si pentru bani….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Unde a disparut jurnalul ?

  1. silwest says:

    Dupa cum spui si tu,blogul nu este doar un jurnal online ci si o mica/mare afacere!Asta-i lumea de azi,omul vrea sa scoata bani din orice ­čśë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *