Vai si amar

Cel mai trist e sa ramai si fara bani si fara lucru. Mai pune si problemele cu niste colegi nesuferiti, dureri de spate si articulatie coxo-femurala infernale, lipsa de la cursuri si lipsa unei chestii care imi face lucrul cu banca destul de amar. A, ar mai fi si vremea de afara din Timisoara. Am prins 3 grade seara si un vant care iti muta oasele din loc, ieri dupa ce ca am avut o zi proasta si mi-au revenit durerile la articulatie mi-a mai dat si cu gheata in cap. Ca sa fie totul complet, masa de seara calda nu a existat, ci a fost inlocuita cu un pateu si cateva napolitane ­čÖü

Damn, asta este. Nu avem cum sa fim fericiti nici singuri, dar nici in societate. Singur, intelegeti de ce, iar in societate mare parte a lumii iti doreste raul. Noroc ca mai e si mica parte mai buna, cea care intr-un fel te tine pe picioare, iti ofera ceea ce restul lumii parca respinge tot mai mult in ziua de azi: intelegere. Cunosc o multime de persoane care s-au schimbat si au devenit aspre si nervoase tocmai din cauza ca le merge tot mai greu financiar.

Eu m-am mai gandit, mai ales legat de finante. Nu imi aduc fericirea, dar o intretin. Fara bani nu poti sa reusesti sa faci ceva care iti place. Vrei sa te caci, trebuie sa meri sa mai iei si o hartie, ca altfel nu e bine. Daca vrei sa mergi la munte sa te plimbi, trebuie sa dai bani pe un mijloc de transport ca sa ajungi acolo intai, asta in cazul in care nu ai cort si vrei sa mergi pe jos pana te plictisesti.┬á Cert e ca banii nu mi-au adus tot timpul si o fericire si o intelegere din partea multor persoane. De asemenea e al naibii de greu sa iti modifici unele obiceiuri pentru ca “unele persoane nu le suporta”. Ma refer la anumite obiceiuri mici ale fiecarei persoane, obiceiuri care o fac insuportabila pentru alta. Asta e, nu suntem perfecti.

Cert e ca, in ciuda acestor probleme, mi-am zis ca nu are rost sa ma enervez. Ce imi creaza stesul si nervii ? Fire albe + in viitor vreo criza de nervi sau vreo psihoza. Le las usor, le rezolv cu calm, pentru ca asa trebuie rezolvate. Cu calm si in interes propriu si personal.

Pentru azi astept de la cei de la Atlas Telecom sa repare naibii netul in zona 700, pentru ca dupa furtuna din ultimele 2 zile, semnalul s-a diminuat ca naiba in zona caminului in care stau eu. Abia daca mai prind o liniuta semnal, cand de obicei aveam intre 2 si 4 liniute. Daca nu prind semnal sa mai fac ceva pe net, sper sa reusesc sa trag macar episoadele din glee, criminal minds si south park. Ca sa am la ce sa ma uit cat timp n-am net.

Maine dau o fuga la Atlas daca nu se revizuieste naibii semnalul ca deja ma enerveaza sa stau sa prind semnal la limita. Si cand prin sa mearga, abia daca se misca cu 30 kb/s. In general mere cu 6-700 kb/s, ceea ce e relativ bine. Asa am si aici undeva pe langa gara, unde e semnal mai puternic.

Astept sa ma uit asta seara la Glee (ala e cel mai interesant, mai ales ca in episodul trecut au avut 2 melodii de senzatie, asa zice Mashup-uri) si la Criminal Minds (astept sa vad daca il prind pe Foyet). In South Park sigur fac misto de cineva, acu sa vedem de cine ­čśÇ

Si uite asa a trecut saptamana. Am fost la o singura ora in toata saptamana si am fost tot adormit. E timpul sa pun dracu totul in ordine si sa imi stabilesc prioritatile pentru toamna. Cel de vara a fost atins, am reusit sa calatoresc prin tara. Acum sa vad daca reusesc sa ajung sa ma intalnesc cu niste vechi prieteni. Pana atunci mai e destul. Planuri sunt, dar trebuie si lucru. Sper ca Atlasul da totusi un net bun, pentru ca am si varianta de RDS Mobil, mai ales daca vreau sa plec prin tara.

Pana atunci, lucru. Si poate si o updatare mai rapida a blogului ­čÖé

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *