Vânzările influențate de coronavirus

În mod normal, sezonul de vară e plin de vanzari pentru blugi scurti, pantaloni scurti, tricouri cat mai lejere sau rochii care sa fie cat mai puțin strânse pe corp.

Dar în perioada asta în care oamenii nu prea îndrăznesc să iasă prea mult din case, mare parte din activități s-a mutat în indoor. Asta înseamnă aparatură sport pentru interior, jocuri pentru ps4 (sau 5) sau xbox one sau, dacă e cazul unei familii cu copii, o mulțime de jucării și elemente de interior.

Din ceea ce am văzut în ultima vreme pe facebook și prin căutările oamenilor, se pare că familiile caută trambuline copii și triciclete cu care să se plimbe prin parcuri.

Bine, trambulinele sunt clar pentru familiile care au un pic de spațiu și care în general stau la curte și vor să își țină copii ocupați în anumite momente ale zilei. Așadar, o trambulină pică foarte bine, în plus copii mai și obosesc după atâta sărit (în mare parte din cazuri) și sunt mai ușor de adormit.

Pe lângă trambuline, foarte multe familii au optat pentru tot felul de jucării de colorat. Unii părinți chiar au o pasiune pentru picturi pe numere și evident își învață și copii să facă asta. Merge mai greu cu un copil de 2 ani să se mențină între linii, dar e un bun exercițiu.

În perioada stării de urgență, vânzările pentru aceste obiecte s-au triplat, oamenii căutând să își îmbunătățească cumva casele și să facă timpul cu copii cât mai plăcut. Sau mna, dacă copii sunt prea energici, să îi facă cumva să aibă mai puțină energie.

Acesta e doar un segment aparte afectat de această criză. Sunt însă destul de sigur că diferite persoane au fost afectate în diferite moduri și evident, lista lor de cumpărături a fost complet diferită de ce am menționat eu mai sus.

Pe tine cum te-a influențat obligativitatea asta e a sta mai mult în locul pe care îl numești tu acasă ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *