Venom

Movie time! Miercuri seara am reușit dupa ceva vreme să îmi fac timp pentru un film, iar de data a fost vorba de Venom. Sincer, din trailer nu mi s-a părut mare lucru, n-am înteles deloc care e faza cu acest personaj, dar, dupa cum explica și Mihai, introduce un personaj nou din lumea Marvel. Care cu siguranță va avea un sequel, ținând cont de încasările din primul weekend. (80 milioane de coco)

Cât despre film, începutul e ușor bizar, am impresia că grăbesc introducerea personajelor și vor să treacă direct la subiect. Poate e și problema mea, că vreau o poveste consistentă în fiecare film. Singurul personaj care are cât de cât o explicație e Eddie, jucat de Tom Hardy, care se trezește la un moment dat, în căutarea unui subiect de senzație, că este …. nici nu aș prea să spun posedat, că sună prea din Exorcist, dar mai degrabă este gazdă pentru un organism extraterestru. Lucru care îmi aduce aminte de Stargate, cu Goa`uld și Tok`ra, cu simbioții care posedau gazdele.

Cert e că după partea de început, lucrurile se desfășoară într-un mod mult mai alert, când Venom (organismul extraterestru) îl ajută pe Eddie să descopere ce s-a întâmplat cu oamenii care dispar misterios de pe străzi. Avem și un așa zis personaj negativ, care vrea să fie cumva o reflexie a liderilor din Sillicon Valley și al ignoranței pe care o au aceștia legat de oameni și felul fals în care se afișează public. În fine, cert e ca a doua jumătate a filmului rulează fin, scene de acțiune foarte bune, distrugere și tot ce îi trebuie unui film de genul. 

Iar dacă ceea ce am descris pare interesant, filmul o să ruleze la Cinema City-ul din Shopping City Timișoara (dar și la Iullius Mall) în următoarele săptămâni, suficient timp cât să îți rezervi un bilet și să vezi tu personal despre ce e vorba. Și să lași un comentariu aici, să îmi zici dacă a meritat au ba.

Ca să nu uit, la final rulează fin și piesa ”Venom” din noul album al lui Eminem, cel despre care pot să aflii mai multe informații de la Dorin, care i-a făcut o analiză solidă, discutând și despre ”scandalul” cu Machine Gun Kelly și alte lucruri interesante. Iar daca tot ești acolo pe site, aruncă și o privire peste articolul legat de programatori si felul în care mulți dintre ei nu caută să înțeleagă și business-ul clientului.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *