Very well done, America – Trump e noul presedinte in SUA

Pentru cei care n-au urmarit stirile in dimineata asta, ei bine, Donald Trump mai are nevoie (cel putin acum, la ora locala 08:58 in Romania) de 6 voturi pentru a fi urmatorul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Iar urmatorul stat care va termina numaratoarea e Wisconsin, unde Trump are un avans consistent, iar acolo sunt 10 voturi, deci e cam game over.

Donald Trump, presedintele SUA pentru urmatorii 4 ani. Cine s-ar fi asteptat la asta in Mai 2015, cand a inceput aceasta costisitoare campanie ?

Ce se va intampla de acum incolo, ramane de vazut. Probabil ca nu vom avea cine stie ce zid la granita cu Mexic, ca va veni cineva din staful lui si ii va da una peste cap daca mai vine cu idei de astea tampite cat e presedinte. Dar cu siguranta se vor schimba ceva lucruri la nivel mondial. Si ce ne intereseaza pe noi e politica lor externa.

Vom vedea insa pana atunci ce se va intampla. Pana atunci insa va las cu o colectie de tweeturi amuzante legate de rezultatele din 8 octombrie 2016 din SUA.

Si mai multe. Probabil ca o sa preiau si eu un top de undeva, pentru ca sunt o tona de tweeturi legate de alegeri.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *