Viteza, diferența între Ligile Europene

Astăzi am avut ceva mai mult timp liber (dupa vreo 3 săptămâni) și am petrecut ceva timp uitându-mă la mai multe meciuri din mai multe campionate.

Nu cred că mai are rost să vă zic de diferența dintre Liga 1 și ligile mari din Europa. Nu atât la capitolul calitate al jucătorilor, cât și nivelul de eficiență și viteză pe care l-am văzut în celelalte ligi europene.

Dacă Spania și Anglia sunt cunoscute pentru viteza cu care se joacă, Italia m-a surprins în mod plăcut. Mult mai bun jocul, îți face plăcere să vezi meciuri simple din Seria A, gen Napoli – Lecce (cum a fost azi, 2-3, btw).

Am văzut Verona – Juventus, un meci în care te-ai fi așteptat să fie 0-2 la final, a fost 2-1 pentru Verona, o echipa care a pus o mulțime de probleme pe tot parcursul meciului. Verona a scos un egal la Roma cu Lazio cu 4 zile înainte, după un meci foarte bun.

Cât timp scriu acest articol, mă uit la Inter – AC Milan. Mulți jucători pe care nu îi mai știu, dar și mulți jucători surprinzători.

Inter îi are în lot pe Ashley Young, Diego Godin, Alexis Sanchez sau Romelo Lukaku, iar Christian Eriksen e pe banca de rezerve. Nu e de mirare atunci că au un sezon atât de bun.

Milan e cu Calhanoglu, Theo Hernandez si Zlatan Ibrahimovici (care încă rulează fin la 38 de ani), dar cu un lot ceva mai slab decât Inter.

C e vroiam să zic: e minutul 25, au fost deja 7 ocazii mari de gol. Și se joacă alert. Gen nu apuc să scriu foarte mult și trebuie să îmi scot ochii din ecran.

Deci da, Serie A e cu siguranță mai interesant sezonul asta. Asta în cazul în care vă întrebați care mai e treaba. Viteză mare, jucători buni, thumbs up!

Franța e în schimb destul de boring, am încercat să mă uit la câteva meciuri și am cedat după 10 minute.

Voi ce mai urmăriți pe la tv din punct de vedere fotbalistic ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *