Vodafone 3g, util

Intre Arad si Timisoara ai 3G bun. Adica pot lucra de parca as fi acasa. Pacat ca laptopul asta e putin cam greu pentru ce am eu nevoie. Oricum, ma asteapta 6 ore de calatorie. O ora jumate o pierd pe laptop.

Timisoara – Ronat – Baile Calacea  – Ortisoara – Vinga – Sag – Valea Viilor – Aradu Nou – Arad – Radna – Savarsin – Birzava – Ilia – Deva – Simeria – Calan – Subcetate – Crivadia – Baru Mare – Banita – Petrosani. Un traseu extrem de lung, ocoleste mult al dracu. Nu pot zice ca nu e rapid, dar si asa, pentru 350 de km sa faci vreo 6 ore, e destul de mult. Vorbind aici de calea ferata, unde nu exista exagerat de multe restrictii.

Acu treceam pe sub podul ce desparte mikalaka de restul orasului. Ma tot chinui cu o retea wireless, macar pentru vreo 20 de minute, ca o sa stea in Arad. Sper sa gasesc una stabila 🙂

Dupa 10 minute de cautari, doar retele securizate, nici o sans sa gasesc una care sa mi se si conecteze. Hmm, acum opreste de 3 ori in Arad, ceea ce e ciudat.

Intru in gara mare. Sper sa nimeresc ceva wireless de calitate prin zona 🙂

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “Vodafone 3g, util

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *